Een dakrenovatie, daar zit toch niemand op te wachten?

Toch kan zo’n ingrijpende oplossing voor uw dak nodig zijn.
Wacht in ieder geval niet te lang met het renoveren van uw dak, dit om hogere kosten te voorkomen. Een dak behoort namelijk tot de kwetsbaarste onderdelen van een woning. LN Daktechniek komt vrijblijvend langs voor een gratis dakinspectie en vertelt u daarna precies wat er nodig is: dakreparatie, dakrenovatie of een nieuw dak.

Het vervangen van de dakbedekking is hetgene dat het meeste voorkomt. Is deze versleten? Dan kan de dakbedekking ongemerkt uw dakconstructie aantasten. Maar hoe weet u nu precies of uw dak toe is aan dakrenovatie? Zo vaak komt u er vast niet!

Wanneer is een dakrenovatie nodig?

Vaak kunt u dit merken aan kleine gebreken. Bij een plat dak ziet u bijvoorbeeld scheurtjes in de dakbedekking, op een hellende dak ziet u verschoven dakpannen. Daarnaast is water dat naar binnen sijpelt ook een symptoom dat uw dak niet in orde is. Of het kan voorkomen dat het klam en vochtig aanvoelt in huis, door oude pannen die teveel vocht opnemen. Schimmel op de muur is ook een symptoom. Allemaal zeer vervelende en hardnekkige problemen, die alleen door een vakman aangepakt kunnen worden. Heeft u momenteel last van een van deze symptonen? Twijfwel dan niet en neem direct contact op met LN Daktechniek.

Bitumen en platte daken

LN Daktechniek voert zowel reparaties uit op bitumen daken en platte daken. Gemiddeld genomen heeft de toplaag van een platdak een levensduur van 15 jaar waarna deze vervangen moet worden. Vaak wordt de toplaag dan te dun en kunnen er daardoor gaten ontstaan met lekkage als gevolg. Tijdens de dakinspectie bekijken wij de staat van uw dak, waarbij we direct proeven afnemen. Dit doen wij d.m.v. Bijvoorbeeld op meerdere plekken in de dakbedekking te snijden. Zo weten we hoe de dakonderdelen ónder de dakbedekking ervoor staan. Vervolgens krijgt u van ons een helder advies op basis van de inspectie en een eerlijke vrijblijvende offerte.